Luther hänger i trots ålder och väder

Av: Thomas Ström 2014-06-05

Mitt entreprenörskap handlar mycket om att våga och kämpa. Jag har vad man brukar säga mycket ”Luther” i mig. Detta har bland annat yttrat sig i att jag nästan alltid varit först på jobbet och sist hem.

Nu, när jag börjar bli lite äldre (med betoning på lite), kan jag ibland få en känsla av att göra något annat. Men faktum är att jag har svårt att inte åka till jobbet även på klämdagar eller när det är bra väder och jag befinner mig på sommarstället.

Det har blivit extra tydligt den senaste tiden med många klämdagar och fantastiskt väder. Jag kan faktiskt inte minnas när jag var med om en liknande majmånad. ”Secket” väder! Som vi säger här i Göteborg.

Och nu är det dags för ännu en långhelg.
Ta vara på den.
Det är flera veckor till midsommar….

Ha det gott
Thomas