Flygande start på 2014!

Av: Thomas Ström 2014-03-06

Inledningen på 2014 har inneburit en flygande start för oss på NTEX. Faktum är att vi fått uppleva något vi aldrig tidigare varit med om under vår tioåriga historia. Vi har fått 150 nya kunder inom transport och logistik på tre månader!

Bakgrunden till denna framgång är att vi vid årsskiftet startade en helt ny linje till och från Italien. Detta gjorde vi tillsammans med agenten ITX, som har lång erfarenhet när det gäller trafik mellan Skandinavien och Italien, bland annat som agent för Italienexpressen.

Trots ganska tuffa tider i en mycket konkurrensutsatt bransch har Italientrafiken medfört att vi på NTEX fått förmånen att nyanställa i Helsingborg, Stockholm och Göteborg. Inom kort kommer det säkerligen att bli mer av den varan. Ambitionen för året är nämligen att växa ytterligare ute i Europa. Vårt mål är att starta upp ett antal nya linjer. Vi ska bli heltäckande med dagliga avgångar för styckegods i Europa.

För övrigt måste jag erkänna att som mångårig partner till Frölunda Indians är det alltid lika kul att träffa Henke Lundqvist. Snacka om proffs i allt.  I samband med att vi träffade honom såg vi derbyna mot Islanders både ute och inne i New York. Minus 12 grader och vindar på 15 meter per sekund bevisade att hockey skall spelas inomhus.

Vi hörs nästa vecka!